Rezervari telefonice
+4 0733 311 177
+4 0721 611 132

Transfer Aeroport Otopeni Tecuci

Numerosi oameni apeleaza in ultimul timp la serviciile de transfer iar pentru toti aceia care doresc sa ajunga la Tecuci, Transfer Aeroport Otopeni Tecuci este solutia ideala.

Oricine este interesat de o solutie de transport comoda, confortabila si eficienta este invitat sa se adreseze serviciului Transfer Aeroport Otopeni Tecuci, care nu va dezamagi.

O idee de transport noua, preluata dupa model strain, transferul de la aeroport este noul mod de a calatori de la aeroport acasa si de fapt oriunde in tara in maxim confort si in mod convenabil conform raportului calitate – pret.

Transfer Aeroport Otopeni Tecuci

Serviciul de transfer de la aeroportul Otopeni se diferentiaza de serviciul obisnuit de taxi, in primul rand datorita clasei masinilor utilizate in mod obisnuit in transferuri, dar si datorita faptului ca transferurile sunt menite sa ofere transport pe distante lungi atat cat si pe distante relativ scurte.

Veti avea la dispozitie un sofer si o masina de clasa Premium pe durata transferului si puteti rezerva acest serviciu direct online, un singur transport sau tur – retur. Astfel, va veti salva de multe batai de cap cauzate de venirea in tara cu avionul, de exemplu, ca si de deplasari inopinate in diverse scopuri in contextul in care nu aveti o masina proprie la indemana.

Serviciul de Transfer Aeroport Otopeni Tecuci prezinta si avantajul ca soferul va va intampina la aeroport, cu o placuta cu numele dumneavoastra, usor de identificat, si va va astepta chiar daca avionul are intarziere.

Deoarece rezervarea este confirmata din timp, transferul este asigurat cu mult timp inainte, iar pretul este fix, confirmat dinainte. Plata transferului se realizeaza doar la preluarea de la aeroport sau de la adresa dumneavoastra.

Luand in calcul toate avantajele prezentate, merita sa rezervati cu noi chiar azi: Auto Car Hire Transfer Aeroport Otopeni Tecuci va garanteaza cel mai bun serviciu de transport de pe piata.

Distanta Otopeni – Tecuci: 225 km, timp aproximativ: 3 ore.

Tag-uri: