Rezervari telefonice
+4 0733 311 177
+4 0721 611 132

Transfer Aeroport Iasi

Ajungeti acasa in Romania si aterizati in Iasi? Nu aveti nicio posibilitate de transport de la aeroport la destinatie? Transfer Aeroport Iasi va sare in ajutor!

Noul tip de transport, transferul de la aeroport, este un serviciu care ofera clientilor posibilitatea de a se deplasa in tara, de la aeroport sau din alta locatie, in conditii de maxim confort, siguranta si eleganta.

De ce Transfer Aeroport Iasi?

Numeroase avantaje legate de transportul prin transfer merita trecute in revista cand planuiti o vacanta sau aveti pur si simplu nevoie sa va deplasati dintr-un oras intr-altul.

Transfer Aeroport Iasi va permite sa realizati transferuri de persoane pe distante foarte lungi, dar si pe distante relativ scurte. Preturile sunt excelente daca luam in calcul faptul ca veti avea la dispozitie o masina de clasa superioara si un sofer pe durata transferului.

Pentru preluari de la aeroport, soferul va va astepta in zona de sosiri cu o placuta cu numele dvs., usor de identificat. Si, deoarece in procesul de rezervare va solicitam numarul de zbor, reprezentantul nostru va stii daca exista intarzieri sau anulari ale zborului.

Rezervarea in sine dureaza nu mai mult de 2-3 minute, informatiile de baza se completeaza pe formularul online, iar solicitarea dvs. este confirmata cu un pret fix – ceea ce reprezinta diferenta fundamentala intre serviciul nostru si un taxi regular. Toate taxele sunt incluse in pret, ca si TVA si aproximativ o ora dupa aterizarea avionului, timp in care se presupune ca trebuie sa treceti prin formalitatile de la aeroport si sa va ridicati bagajele.

Sunt multe lucruri de vazut in frumoasa veche capitala culturala a Moldovei, asa ca va putem plimba prin oras si putem face din experienta transportului in vacanta un eveniment fericit.

Aveti nevoie de un transfer tur-retur? Nicio problema: putem sa va asiguram atat transportul de la aeroport, cat si drumul de intoarcere, de la domiciliu la aeroport. Totul se poate rezerva usor si rapid, prin Internet, asa ca nu ezitati!

Tag-uri: