Rezervari telefonice
+4 0733 311 177
+4 0721 611 132

Transfer Aeroport Otopeni Brasov

Etern in sezon, Brasov este un superb oras de munte care atrage zilnic mii de turisti, multi dintre care aterizeaza pe Aeroportul Otopeni inainte de a-si incepe vacanta la munte. Transfer Aeroport Otopeni Brasov se adreseaza acelor persoane si in fapt oricui este interesat de o solutie de transport usoara, eficienta si inovativa.

Aceasta optiune de transport, conceputa atat pentru persoane care calatoresc extenstiv cat si pentru turistii ocazionali, care au nevoie de un transfer de la aeroport sau din alta locatie in tara, prezinta numeroase avantaje, pe care merita sa le luati in considerare.

Transfer Aeroport Otopeni Brasov

Spre deosebire de serviciul regular de taxi, Transfer Aeroport Otopeni Brasov va ofera posibilitatea de a controla total pretul transferului, fix si confirmat la rezervarea online.

De asemenea, transferurile sunt menite sa ofere transport pe distante foarte lungi, atat cat si pe distante relativ scurte, ceea ce este o optiune mai sigura decat un taxi sau mijloacele de transport in comun, care va obliga la a face opriri si la a schimba masinile.

In schimb rezervand cu Auto Car Hire Romania Transfer Aeroport Otopeni Brasov, veti avea un sofer si o masina de clasa superioara la dispozitie doar pentru dumneavoastra sau pentru dumeavoastra si grupul sau familia dumneavoastra. Flota noastra este reinnita anual, iar cele mai bune masini disponibile sunt utilizate in scopul transferurilor.

Puteti de asemenea rezerva si drumul de intoarcere cu noi, serviciile noastre oferind posibiliatea de a face un transfer tur-retur.

Transfer Aeroport Otopeni Brasov, cel mai competitiv serviciu momentan disponibil de transfer de la aeroport reprezinta solutia de transport a viitorului apropiat, deja extrem de populare oriunde in strainatate. Nu ezitati si incercati aceste noi servicii alaturi de noi.

Distanta Otopeni – Brasov: 155 km, timp aproximativ: 2 ore 11 minute.

Tag-uri: