Rezervari telefonice
+4 0733 311 177
+4 0721 611 132

Transfer Aeroport Otopeni Ploiesti

Daca acasa pentru voi este orasul lui Caragiale si al Bulevardului Castanilor, aterizand la aeroport in Bucuresti veti gasi foarte utile serviciile noastre de Transfer Aeroport Otopeni Ploiesti.

Daca aveti nevoie de transport de la Aeroportul din Otopeni catre locatia dumneavoastra, veti gasi aceasta noua solutie de Transfer Aeroport Otopeni Ploiesti ca fiind ingenioasa si practica. Diferenta fata de un serviciu obisnuit de taxi este ca Auto Car Hire va permite sa va creati propria ruta, masinile utilizate pentru transfer sunt clasa Premium, iar pretul este prestabilit: este confirmat inainte de plecare, inca din momentul confirmarii rezervarii, si este mai convenabil decat un serviciu regular de taxi, care poate ca nu va ofera siguranta de a va prelua de la orice adresa la orice ora.

Transfer Aeroport Otopeni Ploiesti

Transfer Aeroport Otopeni Ploiesti prezinta numeroase avantaje. In primul rand, va propune un serviciu de transport sigur, elegant si confortabil. Veti avea oricand siguranta unei masini premium si a unui sofer pentru a va aduce de la aeroport la Ploiesti sau la orice alta destinaie din tara.

In al doilea rand, puteti rezerva si transferul de intoarcere, de la domiciliul dvs. la aeroport. Acest lucru se poate realiza online, in momentul in care faceti rezervarea pentru primul transfer.

In al treilea rand, procesul de rezervare in sine nu este deloc anevoios. Avem doar nevoie de cateva date ale dumneavoastra si in cel mai scurt timp, veti primi emailul de confirmare asigurandu-va ca aveti un transfer asigurat la data si ora solicitata. Nu trebuie sa va mai ingrijorati cu privire la transport si nu trebuie sa mai deranjati pe nimeni din familie pentru a va ridica de la aeroport.

Transfer Aeroport Otopeni Ploiesti este o optiune ideala de transport, care va ajuta sa salvati timp, bani si sa evitati orice stres. Asa ca nu ezitati si rezervati chiar astazi.

Distanta Otopeni – Ploiesti: 45 km, timp aproximativ: 40 minute.