Rezervari telefonice
+4 0733 311 177
+4 0721 611 132

Transfer Aeroport Otopeni Gara de Nord

Mii de oameni aterizeaza zilnic pe Aeroportul Otopeni, pregatiti sa isi inceapa sederea in Romania cu un zambet pe buze. Pentru toti acestia, o solutie de transport ideala este Transfer Aeroport Otopeni Gara de Nord.

Noul serviciu de transfer de la aeroport este o idee de transport venita din strainatate, menita sa va scuteasca de intregul stress al planificarii unui transport de la aeroport la adresa dumneavoastra, oferind servicii la orice ora din zi sau din noapte, in autoturisme de clasa superioara.

Transfer Aeroport Otopeni Gara de Nord

Transfer Aeroport Otopeni Gara de Nord este intrucatva diferit de un serviciu simplu de taxi, deoarece prezinta o serie de avantaje care merita explorate. In primul rand, tariful pentru transferul dumneavoastra este afisat si confirmat din momentul confirmarii rezervarii online. Asadar, spre deosebire de taxi si ale sale taximetre care pot genera un pret sau altul, Transfer Aeroport Otopeni Gara de Nord propune un pret accesibil si fix.

Masinile utilizate pentru transfer de asemenea sunt cele mai bune autoturisme disponibile la acel moment in flota noastra. Soferul si masina va vor sta la dispozitie pe durata transferului, veti fi asteptat la aeroport in zona de sosiri cu o placuta cu numele dumneavoastra pentru a face identificarea usoara si serviciul transparent.

Fara amanari, intarzieri sau opriri si de asemenea fara costuri aditionale, Transfer Aeroport Otopeni Gara de Nord este solutia ideala pentru dumneavoastra, asa ca va invitam cu caldura sa realizati rezervarea in cativa pasi foarte usori si scurti, direct pe site-ul nostru Auto Car Hire Romania.

Forularul se completeaza cu cateva date de baza in cateva minute. In cel mai scurt timp, va vom trimite un email cu voucherul dumneavoastra, confirmand solicitarea si vom fi pregatiti sa va intampinam la aeroport in ziua sosirii dumneavostra.

Nu mai stati pe ganduri: testati astazi serviciile de transfer Aeroport Otopeni Gara de Nord!
Distanta Otopeni – Gara de Nord: 16.3 km, timp aproximativ: 18 min.

Tag-uri: