Rezervari telefonice
+4 0733 311 177
+4 0721 611 132

Transfer Aeroport Otopeni Braila

Braila este un oras frumos si o destinatie atractiva pentru numerosi vizitatori, ca si pentru cei stabiliti in strainatate care se intorc acasa in vacanta; pentru toti acestia si pentru orice alta persoana interesata, recomandam cu caldura Transfer Aeroport Otopeni Braila.

Noua optiune de transport este conceputa special pentru a oferi clientilor o alternativa excelenta la simplele servicii de taxi sau de transport cu autobuzul de la aeroport. Transfer Aeroport Otopeni Braila va ofera posibilitatea de a va bucura de un serviciu elegant, confortabil si personalizat dumneavoastra si familiei sau grupului alaturi de care calatoriti.

Transfer Aeroport Otopeni Braila

Un prim beneficiu al acestui Transfer Aeroport Otopeni Braila este ca aveti control asupra pretului transferului, lucru care nu se petrece in cazul in care apelati la un simplu taxi. Rezervand cu Auto Car Hire: Transfer Aeroport Otopeni Braila, pretul este confirmat dinainte, iar masina utilizata este de clasa premium, cele mai bune autovehicule din flota noastra reinnoita anual fiind utilizate in scopul transferurilor.

Un alt beneficiu este legat de faptul ca rezervand cu noi aveti siguranta ca un sofer si o masina va vor astepta la orice ora, gata sa va preia de la adresa dumneavoastra pentru a va transporta in siguranta si confort, fara griji, pana la destinatie.

Va ingrijoreaza faptul ca ati putea ajunge la aeroport tarziu in noapte, fara niciun mijloc de a ajunge de la Bucuresti acasa la Braila? Acum nu trebuie sa mai suferiti niciun stress din aceasta cauza si nu trebuie sa mobilizati familia sau prietenii pentru a fi nevoiti sa va aduca de la aeroport.

Puteti aranja un Transfer Aeroport Otopeni Braila iar daca trebuie sa reveniti la aeroport in cateva zile, dupa o vacanta in Romania, tot pe noi puteti conta. Rezervand in avans prin Internet, aveti posibilitatea de a controla disponibilitatea si ruta, asa ca nu ezitati!

Distanta Otopeni – Braila: 235 km, timp aproximativ: 3 ore.

Tag-uri:,