Rezervari telefonice
+4 0733 311 177
+4 0721 611 132

Transfer Aeroport Otopeni Constanta

Constanta este un oras care prezinta o deosebita importanta turistica si economica, asa ca este aleasa ca destinatie de catre mii de calatori, in special in perioada de vara. Pentru toti cei care aterizeaza insa la Bucuresti, exista optiunea excelenta de transport Transfer Aeroport Otopeni Constanta.

Serviciile de transfer de la aeroport au capatat din ce in ce mai multa popularitate, prezentand o optiune noua si atractiva de transport confortabil, sigur si personalizat. Daca doriti sa ajungeti de la Otopeni la Constanta de exemplu, Transfer Aeroport Otopeni Constanta va poate duce acolo pe drumul cel mai scurt si mai placut de parcurs.

Transfer Aeroport Otopeni Constanta

Mai mult decat un banal serviciu de taxi, Transfer Aeroport Otopeni Constanta prezinta nenumarate avantaje, pe care le putem explora. In primul rand, flota noastra la Auto Car Hire Romania este reinnoita anual, iar pentru transferuri, folosim cele mai bune si mai luxoase autoturisme disponibile. Transfer Aeroport Otopeni Constanta va poate face drumul de la aeroport in Constanta placut, scurt si va poate imbunatati considerabil vacanta la mare.

Dupa un lung zbor cu avionul, ultimul lucru de care doriti sa va ingrijorati este ca veti ajunge la aeroport, poate in toiul noptii, si ca va trebui sa cautati un taxi sau un alt mijloc de transport. Pe de alta parte, daca rezervati cu noi in avans un Transfer Aeroport Otopeni Constanta, veti putea avea siguranta unui transport garantat pentru care veti plati la sosire.

Puteti de asemenea rezerva si un transfer de retur, procedura este foarte simpla. Tot ce trebuie sa faceti este sa completati campurile in sectiunea de rezervare si va vom garanta un excelent Transfer Aeroport Otopeni Constanta pentru dumneavoastra si grupul sau familia dumneavoastra. Decizia va apartine, dar va promitem ca serviciile noastre sunt cea mai buna optiune pe care o puteti adopta.

Distanta Otopeni – Constanta: 238 km, timp aproximativ: 2 ore 30 minute.

Tag-uri:,