Rezervari telefonice
+4 0733 311 177
+4 0721 611 132

Transfer Aeroport Cluj

Romania este o tara frumoasa, cu multe orase importante, dintre care Clujul se numara printre cele mai de seama, cu aeroportul sau primind vizitatori de peste hotare si din alte colturi ale Romaniei, vizitatori care vor fi incantati de serviciul nostru nou de Transfer Aeroport Cluj.

Menit ca o alternativa superioara serviciului de taxi, Transfer Aeroport Cluj va pune la dispozitie o flota reinnoita anulat de masini fiabile si o echipa de soferi cu multa experienta, care va vor transporta in siguranta si confort de la Aeroportul din Cluj la adresa dumneavoastra din Cluj sau din imprejurimi.

Transfer Aeroport Cluj

Avantajele Transfer Aeroport Cluj sunt numeroase, dar daca ar fi sa enumeram doar cateva poate principalul ar fi ca puteti rezerva usor un transport pe distante foarte lungi in tara – spre deosebire de un taxi obisnuit sau de a fi nevoit sa schimbati mijloacele de transport pentru a ajunge la destinatie.

Fara opriri si fara taxe ascunse, va vom transporta la un pret fix si in cele mai bune conditii de la aeroport la destinatia voastra, sau retur, de la destinatie la aeropot. Ora nu conteaza iar rezervarile sunt platite in momentul in care va preluam, asa ca nu trebuie sa va ingrijorati pentru plati in avans.

Pe langa faptul ca pretul este fix si confirmat dinaintea efectuarii transferului, acesta este final, incluzand TVA si toate taxele. Mai mult, veti fi asteptat la aeroport de catre sofer si condus in cel mai ridicat confort la adresa.

Rezervarea prin intermediul formularului online se completeaza pe internet in doar cateva minute, iar confirmarea va este trimisa prin email.

Fie ca veti calatori scurt, de la aeroport pana in Cluj, sau pe o distanta considerabila, Auto Car Hire Romania va fac o oferta excelenta prin Transfer Aeroport Cluj. Rezervati pe net astazi!

Tag-uri: